1. november 2012

Dag 4 - Sør-Afrika

Hei,

Dagens begivenhet har vore å kjøre på feil side av vegen. Det var smålig uvant, men man kom fort inn i det, sjølv om eg stussa kjapt første gongen eg skulle kjøre inn i ei rundkjøring.
Idag gjekk turen ut av Cape Town og til Cape Point.
Vi kjørte "scenic rout" (eller korleis det skrivast, om du virkelig vil vite, google det) ut fra hout Bay, som hadde nydelig natur og idylliske postkort motiv så langt øye kunne se.
På vegen stoppa vi å spiste frokost på café penguino, som hadde nydelig ciabatta med ost og skinke, og kjempegod croisant med nydelig syltetøy. Vi gjekk vidare ned vegen for å sjå på pingvinene, som gjekk rundt å tussa på stranda der.
Så gjekk turen vidare, og vi kom endelig fram til Cape Point. Det var ekstremt mykje vind (men kva kan du forvente?) og håret for kjapt opp i hårstrikk, sidan det ellers var umogleg å sjå noko. Vi gjekk på litt forskjellige stiar, og Amalie gjekk amok med kameraet sitt!
På tilbakevegen kjørte vi ei litt anna rute, og på vegen stoppa vi i Muizenberg (?) for å spise en (veldig) sein lunch. Det var utrulig god mat der!
Ellers har vi slappa av, stoppet der vi ville, og nytt friheten;)
Akkurat nå har vi nettopp kommet tilbake fra en liten tur ut på byen for å undersøke korleis utelivet her er, og det imponerte stort!
I morgon reiser vi til Plettenberg Bay, og veit ikkje heilt korleis Internett-mulighetene er der, men stay tunet, så kanskje du finner det ut!

So long, good bye!

Ingen kommentarer: