2. november 2012

Kva blogger les eg?

Hei!
Dette innlegget er planlagt, det vil eg skriv det nå og velger når det skal publiseres. Dette er berre for at i tilfelle alle ods skal vere mot oss, og vi ikkje kommer til å få tak i internett så lett, så har dokke litt lesestoff inn i blandt. Så dersom det kjem innlegg som virker som dei kjem litt ut av det blå, så er det berre fordi eg har skrivet desse tidlegare.

Her har dokke eit lite utvalg av blogger eg likar å kikke innom i blandt. Så er været ekstra ille og kaldt, lag deg ein god kopp med noko varmt å drikke å bla deg igjennom desse bloggane.

Eg får vel begynne med dei "store".
Emilie "Voe" Nereng er ei jente som er flink å skrive og er ei aktiv og glad jente:
www.voeblogg.no

Anna Rasmussen blei gfravid som14 åring og mamma som 15 åring. Ho bloggar om tilværelsen som mamma til lille Michelle.
www.mammatilmichelle.blogg.no

Hanne Sigbjørnsen. Flink å tegne, lettare nevrotisk og litt "alt-for-glad" i taco.
www.tegnehanne.no
Isabelle Brobakke møtte eg første gong gjennom 4H, under volleyball-turnering på bryggja. Etter det har eg møtt ho litt her og der. Men bestefar og barndomsheimen til Isabelle ligg like ved kvarandre, så når vi var mindre brukte vi å leike litt sammen. Nå har Isabelle blitt mamma til nydelige Theo Sebastian, og skriv sjølvsagt om livet som nybakt mamma.
www.isabellebroba.blogg.no

Katinka Brodal flytta til vakre Nordfjord for nokon år sidan, nå blogger ho om livet fra utkant Noreg. Ho er gravid og ventar si førstefødte om ikkje lenge, saman med sin kjære Inge bru. Lykke til på ferden!
www.lifeofkatinka.blogg.no

Hege-Anita Nesbø
www.hegenita.blogg.no

1 kommentar:

Anonym sa...

Nææ, har ikke sett at du har skrevet dette før nå! Så hyggelig ;D